Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

3 simple kort

2019-03-10

Jeg har endnu engang lavet nogle simple kort. Jeg kan altså godt lide når det går hurtigt og nemt at få lavet et kort. Denne gang er der både et super simpelt kort, et med lidt flere detaljer og et hvor der trods alt er brugt lidt tid på embossing. De er dog alle tre lavet forholdsvis hurtigt og nemt.

Lad os starte med et kig på det super simple...Til dette kort har jeg ganske enkelt stemplet med nogle tekststempler fra Neat & Tangled. Jeg har brugt min stamping Buddy for at få teksterne så lige på kortet som muligt. Da jeg var færdig med teksten tegnede jeg en stiplet linie med min Staedtler Fineliner og en lineal. Til sidst er kortet limet på en sort base.  ...Så enkelt kan det gøres!

Lad os nu tage et kig på kortet med lidt flere detaljer...Kortet her er faktisk også super simpelt da det hovedsageligt "bare" er en masse stempler. Der er helt præcist brugt stempler fra 5 forskellige stempelsæt af dylusions, florileges, Kaiser craft og Mama Elephant. Sværterne er endnu engang de super lækre Distress Oxides. Farverne der er brugt er Peacock feathers, Twisted citron, Wilted violet og Picked raspberry. Til de farvede stempeltryk har jeg ikke brugt min Stamping Buddy da jeg ikke havde spor imod at trykket ikke stod helt klart over det hele. Til de sorte tekststempler har jeg dog haft fat i min Stamping Buddy igen da jeg gerne ville have at teksten stod helt klart og derfor gerne ville kunne stemple det samme sted flere gange hvis det ikke blev tydeligt nok første gang.Til midten af mit kort har jeg klippet to hjerter. Et i sort og et i hvidt. Jeg har sat de to hjerter forskudt på så det ligner at det sorte er en skygge fra det hvide. Ovenpå hjerterne har jeg sat en lille tekst. Den er sat på med 3D tape for at give lidt struktur til kortet.

Så til kortet med embossing...Til det sidste kort har jeg igen brugt Distress Oxide. Denne gang i farven Worn lipstick. Jeg har stemplet med det store cover-a-card stempel fra Impression Obsession der hedder Solid chevron. Denne gang har jeg igen brugt min stamping Buddy. Det har jeg gjort for at sikre et jævnt tryk men også for at kunne stemple et par gange og dermed sikre, at min sværte var fugtig nok til, at holde på mit embossingpulver.Efter stemplingen har jeg drysset mit pulver på og smeltet det med mit heat tool. Derefter har jeg stanset mit hjerte ud i sort og hvidt. Jeg har sat det sorte hjerte på kortet og brugt de små hvide hjerter til at fylde hullerne ud i det sorte. Jeg må indrømme at jeg er ret vild med den her hjerte die.Til teksten har jeg brugt mit højt elskede word punch board fra We R Memorykeepers. Jeg har stanset teksten ud i sort karton og sat et stykke hvidt ind under. Man behøver ikke sætte noget under men kan bare bruge baggrunden fra kortet. Her syntes jeg dog at det passede bedre med hjertet hvis der kom hvidt under. Teksten er sat på med 3D tape for at løfte den lidt op fra kortet.

Jeg håber du blev inspireret til selv at komme igang og jeg ønsker dig en rigtig god dag.

---Lise---


Varer relateret til dette indlæg