Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

90 års fødselsdagen

2019-03-01

Jeg var forrige weekend inviteret til 90 års fødselsdag hos min mors onkel, og selvfølgelig skulle fødselaren have et kort.Jeg har brugt papirer fra Studio Light. De laver de fedeste 6x6 blokke, som jeg elsker at bruge, når jeg skal lave mere maskuline kort.Jeg har revet alle kanter, og har derefter sværtet dem med Distress Oxide i Black Soot.Til sidst har jeg pyntet med lidt forskellige træ elementer.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg