Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Magical shakers

2019-02-24

Jeg har leget med de super flotte farver fra Lindy´s magical shakers. Hvis du spørger mig så vil jeg sige at de er lige så magiske som navnet siger. De kan, som du vil se i dagens indlæg, bruges på flere måder. Derudover er farverne fantastiske og det skader bestemt heller ikke at der er tilføjet rigelige mængder glitter i pulveret. 

Det første jeg vil vise er et kort hvor jeg ganske enkelt har drysset pulveret direkte på papiret og sprayet over med vand fra toppen mod bunden. Start lidt forsigtigt ...Du kan altid spraye mere vand på hvis det ikke var nok i første forsøg.Da kortet var tørt var der lige et sted der kunne ligne en sommerfugls krop, så jeg satte en sommerfugl på og afsluttede med et lille tekststempel med teksten #SOFAB. Det var svært at fange på billedet men, der er godt med glitter i de shakers.Det andet jeg vil vise på bloggen i dag er et lille tag som er en simple and basic die der er stemplet med Concord & 9th stempler og farvelagt med magical shakers.For at farvelægge med mine shakers har jeg drysset en smule pulver ud på et ikke absorberende underlag og brugt en vandpensel. Du kan sagtens bruge en almindelig pensel og vand hvis du ikke har en vandpensel.

Med Lindy´s magical shaker kan du hurtigt lave nogle super flotte ting som det ligner du har brugt en masse tid på ...Lige min stil!  ;) 

Rigtig god søndag.
---Lise---


Varer relateret til dette indlæg