Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Friske forårsfarver

2019-02-21

Foråret er godt på vej, med nogle dejlige solrige dage i denne uge. 
Det henledte mig til det lækre Golden Grove papir fra Kaiser Kraft, med de smukkeste gul-grønne farver og blomster. 

Jeg har klippet nogle af blomsterne ud af det ene ark og kombineret det med foamiran-blomster, en lækker blonde og en doily die fra Jeanine´s art. 

Når man klipper motiver ud af papiret, og bruger det lag på lag, skaber det en god dybde. Jeg har sværtet kanterne med distress oxide i farven Walnut stain, for dels at skjule klippekanten og dels for at give det hele et lidt gammelt look. Den lille sommerfugl på blomsten, har jeg også klippet ud, og limet på med nuvo smooth precision lim pen. Den er nem at bruge, fordi den har en fin spids, så det er nemt at lime små ting. 

Jeg har standset blomster ud i foamiran, sværtet det halve af blomsten, og påvirket materialet med min varmepistol. Det er en forholdsvis nem måde at bruge foamiran på, fremfor at forme bladene yderligere. I midten af blomsten har jeg valgt den nemme løsning, ved at sætte rhinsten i en lækker grøn nuance. 

Blonder på kort er bare superlækker! Der skal ikke et særlig stort stykke til, for at det ser ud af en hel masse. Til teksten har jeg valgt at bruge den strimmel fra papiret, hvor der står hvilket papir det er. På hvert stykke papir er der en lækker tekst, som jeg har svært ved, ikke at anvende. Hvorfor smide noget ud, som kan bruges fornuftigt?

Til sidst har jeg pyntet med Nuvo crystal drops i guld. Det giver lige det sidste finish til forårs-/påske kortet. Rigtig god krea-lyst, 

Verena

Varer relateret til dette indlæg