Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Råt og lækkert

2019-02-13

Jeg elsker at lave rå og rustikke mandekort. 

Men hører ofte, at mange syntes det er svært og meget nemmere at lave romantiske kort til kvinder. 

Jeg så denne lækre blog i 15x15 cm fra Studio Light - INDUSTRIAL 3.0 BLOKDen er mega lækker og gør det nemt, at lave de rustikke og slidte mandekort. Jeg har valgt, at lavet kortet i 14,5x14,5 cm og basen er i sort katon. Mønsterpapiret på forsiden af kortet er 14x14 cm. 
Det er revet over på midten og kanterne er distresset/revet og sværtet med Distress Oxide "Vintage Photo" hele vejen rundt. 


På midten ruller jeg papiret om en blyant og sværter med distressing tool og  Distress Oxide "Vintage Photo". Kanterne bliver bløde og nemmere at arbejde med - jo mere man sværter og bøjer papiret. 

Lille detalje på midten, hvor jeg har samlet revnen med brun twine. Mod kortbasen har jeg sat et stykke mønsterpapir  - mit måler 7x14 cm, hvilket dækker revnen i papiret. Så husk endelig at mål efter, så i får dækket hele kortet. 

På papiret har jeg brugt Ironpaste igennem en stencil. Det giver en skarp kante og lækker mat effekt. Pynten på kortet et en masse stjerner. Nogle skåret i rustfarvet mønsterpapir og andre skåret i sort katon. 
De har alle fårt iron paste  - de rustfarvede tilfældigt på siden og de sorte igennem stencil og drysset med rust effekt powder. 
De er sat på med en masse 3D puder, så de også kan sidde fast på midten. Til sidst en masse sorte palietter og små sorte prikker med sort maling. 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal lege med Iron paste og Rust effekt powder. 

Vi ses snart på forårets messer. 

- Dorthe - 

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg