Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

To the moon and back

2019-01-27

Jeg har lavet et LO med den virkelig smukke papirserie "Moon Child" fra Prima. Jeg faldt over serien da Anja havde åbent i butikken i går og selvom jeg kun sjældent bruger mønsterark, så måtte jeg bare eje disse super lækre papirer.Jeg startede med at dække det meste af det ellers så smukke ark med gesso. Det gjorde næsten helt ondt men, for at få det resultat jeg ønskede, var det nødvendigt ;) Da min gesso var tør satte jeg mit foto på og tegnede alle de sorte streger med min Sharpie.Da alle streger var tegnet fandt jeg mit stempelsæt fra Florileges frem og stemplede de små ord imellem linierne.Hjertet er et gammelt grungeboardhjerte jeg havde liggende. Det kan dog sagtens lade sig gøre at bruge et der er klippet i karton, lavet af træ eller noget helt tredje. Det har nemlig bare fået et par gange med det flotte kobber embossing glitter fra wow. Jeg ville gerne have det lidt grovere, så ved anden gang embossing sørgede jeg for at varme det lidt for længe så det boblede en smule op. Jeg satte også lige en lille finger på det et enkelt sted så embossingen blev lidt "ødelagt".Til teksten "to the moon and back" har jeg brugt det super anvendelige word punch board. Det har jeg haft i noget tid nu og jeg må sige, det er et af de rigtig gode køb jeg har gjort gennem tiden. Jeg er så vild med mulighederne. Det har en rigtig god størrelse så det kan bruges både på LO´s, kort og tags. Derudover kan jeg bruge både den del jeg har brugt her men også de små bugstaver der falder ud når jeg puncher. Det har virkelig været pengene værd og lige nu har Anja UDSALG i butikken så du kan få både punch board, den flotte Moon Child serie og meget andet til en rigtig god pris.

Rigtig god søndag
-Lise-
Varer relateret til dette indlæg