Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mixed media sjov

2019-01-11

Mixed media er noget, jeg gang på gang vender tilbage til, og jeg er vild med det!En god base er essentielt for et godt resultat. Jeg er vild med at bruge Bazzills Marshmellow karton, når jeg skal lave noget mixed media. Det er af en god kvalitet, og det gør, at jeg ikke nødvendigvis behøver at prime mit papir med gesso inden, jeg går igang med mit projekt.

På dette layout er jeg startet med at bruge noget Texture Paste gennem en stencil. Da det var tørt, lavede jeg smooching teknik med tre forskellige farver Distress Oxide. Efterfølgende lavede jeg splats med et par mists i matchende farver.Jeg har sværtet alle papirkanter med Distress Oxide i Worn Lipstick. 

Pynten består af, blomster og sommerfugle jeg har klippet ud af mønsterpapir, diecuts samt blade, jeg har skåret ud i vellum med Skeleton Leaves diesene fra Tim Holtz.Titlen er fra et lækkert sæt Thickers og matcher de metalliske elementer på sommerfuglene.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg