Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et farverigt kort med en spændende teknik

2019-02-06

Til Scrap-a-mania i november viste jeg bl.a., hvordan man med Oxide reinkers kunne lave denne fede baggrund...Teknikken er meget enkel - man tager ens Oxide reinker og påfører en dråbe på ens craftsheet. Herefter tager man en akrylklods af tilpas størrelse og kører denne lodret igennem dråben. Herefter tager man ens karton (her er brugt helt almindelig karton) og kører ens karton ned ad - i lodret retning. Og sådan fortsætter man, til man er tilfreds med resultatet. Til sidst mister man lige med lidt vand. Jeg har brugt Tim Holtz' Distress Sprayer. Herudover har jeg lavet lidt splats af den mørkebrune.

Simon Says Stamps har lavet en video, der ligger på YouTube - den hedder Art Journaling: Distress Oxide Reinkers Technique.

Af baggrunden har jeg standset Hooray ud med en die fra Mama Elephant. Udstandsningen er herefter limet på 7-8 ekstra udstandsninger i en mørkebrun farve. Herefter er Hooray limet tilbage på kortet, og de små dele inden i "hullerne" er limet på plads. På den måde er ordet hævet og giver en fed effekt./Mathilde

Varer relateret til dette indlæg