Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et kort som layout

2019-01-09

Først og fremmest - Godt Nytår...

For et par uger siden viste jeg et kort, som jeg lavede til en fantastisk kvinde, der fyldte 60 år. Jeg lavede dog 2 kort til hende fra sønnerne, så dette er det andet kort, som jeg fik lavet.

Jeg valgte papiret fra Pinkfresh Studio, som er blandt mine absolutte favoritter igennem tiderne. Farverne er så lækre og så passede det faktisk helt perfekt til nuancerne i selve fotoet - hvor heldig kan man være ;o) Til at bryde men også skabe lidt ro har jeg lavet en ramme af glimmerkarton i guld. Den bagerste base fik også lige lidt guldmist.

Kortet er pyntet med matte gulddots fra Florileges og helt mørkeblå palietter.Bag det øvre lag er også sat lidt guldtråd og så er det øverste lag sat på med 3D-puder.

Det var alt herfra.

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg