Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

There's no otter like you

2019-01-04

Jeg har endnu engang hævet et Mama Elephant sæt frem, og har fremstillet et kort, som f.eks. kan bruges til Valentins Dag 14. februar.Min baggrund har jeg lavet med et lækkert baggrundstempel fra Krumspring Stamps. Dette har jeg stemplet med Versamark og embosset med en hvid/sølv embossingpulver fra WOW Embossing. Jeg er vild med det udtryk, det giver, når der er forskellige nuancer i én embossingpulver. Mit "hav" er lavet med Distress Oxides, som jeg har blendet sammen. Bølgerne stammer fra Mama Elephant stempelsættet, og er stemplet i de samme farver Distress Oxides.

Motiverne er farvelagt med Copics, og teksten er stemplet med Versafine i Onyx Black. Jeg har brugt disse Copics:
Oddernes krop: E53, E57, E59 og R22 til kinderne
Oddernes snude: E50, E51 og E53
Oddernes hale: E71, E77 og E79
Hjerte: R59, R29, R27 og R22Til sidst har jeg pyntet med et par Enamel Dots.

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg