Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mini layout

2017-01-24

Når man har fået taget nogle super lækre billeder af sine børn (Det må man godt sige om sine egne børn ik ), så er det fedt at kunne pryde sit PL album, med et lækkert lille LO istedet for kun de almindelige PL sider. Nogle gange vælger jeg at LO'sne bliver i 12*12" andre gange bliver de andre mål.

Denne gang har jeg valgt at lavet et mindre, det blev i størrelsen 8*10". Jeg har valgt at fokus skal ligge på billedet, så det er holdt ganske enkelt, og alligevel med en masse detaljer.

Bag billedet har jeg brugt et kraftfarvet ark med guldprikker, dette har jeg revet i kanterne, for at give det en smule råt til alt det fine der ellers er på LO'et. Kanten på matten har fået lidt enamel embossing i guld, der også er med til at give lidt "kant".

Bag billedet har jeg gennem en mask brugt gel medium og herefter drysset med lidt groft glitter. Desuden har jeg brugt 3d stjerne, hvor der er kommet det super ultra lækre folie fra Deco foil på.

Herudover er der kun brugt lidt blomster, lidt bling, en fjer og så selvfølgelig thickers til titlen. Ganske "simpelt", og med masser af fokus på billedet...


God dag derude
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg