Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Artsy layout

2018-12-29

Årets oktoberkit fra kitklubben var en af mine favoritter, og derfor er det fundet frem endnu engang. Det er der kommet et artsy layout ud af.Baggrunden har jeg dækket på midten med hvid gesso - en primer, som fungerer fantastisk, når man vil lege med forskellige teknikker.
Derefter har jeg påført Ranger Texture Paste gennem en stencil fra Tim Holtz. Da den var tør, lavede jeg vandfarveeffekt med Distress Oxides i fire farver, der matchede papiret fra kittet.Fra et af mønsterpapirerne i kittet har jeg klippet en masse blomster, som jeg har brugt som pynt. Derudover har jeg brugt en del af de lækre ting, der var med i emphemera-pakken i kittet.Under mit billede er der et maghonifarvet papir - dette har jeg selv lavet, da jeg manglede noget, der matchede min baggrund. Jeg har på et stykke hvidt karton påført et "tykt" lag Distress Oxide sværte i Aged Mahogany. Mens sværten på papiret stadig var "våd" stemplede jeg med et stempel uden sværte. Stemplet opsamlede sværte fra papiret, og fjerner derved noget. Det giver en fed struktur.Det var alt for denne gang ;)

Jeg vil ønske jer allesammen et rigtig godt nytår!

- Mette

Varer relateret til dette indlæg