Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Fødselsdagskort til den runde dag

2018-12-26

Først og fremmest glædelig jul allesammen. Jeg håber, I er kommet godt igennem dagene og kan slappe en lille smule af ovenpå julemaden.

Jeg vil i dag vise et kort som for årtiden slet ikke passer ind. Men jeg fik til opgave at lave et kort til min kammerats mor, og jeg var slet ikke i tvivl. Det skulle være spraglende og i kraftige farver - for sådan er hun. Fuld af liv og gøgl - en fantastisk kvinde og en ener rent ud sagt.

Så jeg valgte noget papir fra Crate Paper med flotte og store blomster til at danne basen. For at fremhæve papiret men samtidig skabe ro, så har jeg lagt en mørkeblå baggrund bagved...

For at bryde det blomstrede papir lavede jeg en baggrund med en stencil fra Tim Holtz og en lækker glitrende paste fra Nuvo i mørkeblå, som matchede perfekt til papiret.Det valgte stencil var ikke helt lang nok, så den blev kørt igennem 2 gange. Resultatet var ikke helt vellykket, men det kan man heldigvis skjule ;o)Jeg har skået et par cirkler - en i mørkeblå og en i lyseblå. Teksten er embosset med en mørkeblå embossingpulver fra WOW med lidt sparkle... Tallene er først skåret ud og herefter embosset med samme blå farve 2 gange. Under cirklerne er der desuden lagt lidt guldtråd - bare fordi.

Til slut er der sat et par råhvide dots på.Det var alt fra min hånd.

Nu vil jeg nyde resten af min juleferie og benytte lejligheden til at ønske jer et rigtig godt nytår.

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg