Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et sødt og personligt dåbskort

2018-12-12

I fredags skrev en veninde, om jeg måske liiiiige havde tid til at lave et dåbskort, som hun kunne hente i løbet af lørdagen. Hun ville egentlig bare have købt et nede i byen, men hun synes, at "dem hun kunne finde, ikke var lige så fine, som dem jeg lavede". Med sådanne ord kunne jeg jo ikke andet end lave et kort - så havde jeg da også en undskyldning for at komme i kælderen ;o)

Papiret var nøje valgt ud af 6x6 blokken fra Bo Bunny - Little Wonders... "Ydrerammen" er lavet med Kvistkarton.Jeg kiggede mine stempler igennem, og var ikke i tvivl om, at jeg ville bruge et sæt fra Neat & Tangled, der passede perfekt til en dåb. Jeg har brugt min stampin' buddy har jeg stemplet figuren på Neenah papir - for at få et perfekt tryk har jeg først påført stemplet Versamark og oven på dette har jeg påført Memento ink. Versamarken gør, at den sorte sværte bedre sætter sig fast. Dette er også et virkelig godt trick, hvis stemplet er helt nyt.

Med Witus' Copic farvekombinationsbog var det nemt at vælge mine Copics, så det matchede papiret. Jeg elsker nemlig, når tingene passer sammen...Følgende farver er brugt:

Får:
C0
Ansigt: E50 (dobbelt)

Kanin:
E40
E41
E43

Kinder:
R11 + 3 prikker med hvid gelpen

Ører:
V000
R81
Spectrum noir clear

Banner:
V000
R81
R85

Herefter var det egentlig blot at skære figuren ud med tilhørende die og så placere tingene. Teksten er fra samme stempelsæt, som er stemplet med Archival Ink Jet Black og lavet som et tyndt banner. Banner og det farvede motiv er sat på med 3D-puder.Det lyserøde banner var perfekt til pigens navn - men der medfølger også tekster i stempelsættet, som passer perfekt, hvis man hellere vil det...
Ellers fik kortet bare lidt pallietter og selve fødselsdatoen.

Jeg synes ikke rigtig, at det passede til kortet, at græsset blev malet grønt, så i stedet fik det en masse glimmer med Spectrum Noir Clear.
/Mathilde

Relaterede blogindlæg

 • Kort til barnedåb

  2018-05-30

  Jeg har denne gang lavet et dåbskort af papir fra Piatek.
 • Barselskort - little nut

  2018-05-18

  Jeg har lavet et kort med fokus på et lækkert stempelsæt fra Neat & Tangled.
 • Babykort

  2018-02-28

  Romantisk babykort lavet med det utrolig lækre papir fra PIATEK13

Varer relateret til dette indlæg