Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Glædelig jul

2018-12-07

I dag viser jeg et kort, som kan laves på kort tid, og derfor er utroligt nemt at masseproducere.På et stykke hvidt karton har jeg stemplet en gave fra et Krumspring stempelsæt med forskellige julefarver i Distress Oxide sværter. Fordi Distress Oxides er vandopløslige, har jeg efterfølgende kunne trække farven ud, og dermed "farvelægge" selve motivet. Den stemplede kant kommer til at stå skarpere end farven, der er trukket ind på midten med vand - super nemt og hurtigt! :)Derefter har jeg stemplet min tekst med en af de samme Distress Oxide farver, som jeg har brugt til baggrunden. Da de er en meget "våd" sværte lige, når den er stemplet, så kan embossingpulver hænge fast på det, og jeg har derfor embosset teksten med en klar embossingpulver som afslutning.Til sidst har jeg pyntet med lidt palietter - det er jo jul, og for mig betyder det, at man aldrig må gå ned på pynt og glitter :)

Det var alt for denne gang :)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg