Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Opbevaring af Copic Ciao tusser...

2018-11-28

Da jeg startede med at købe Copic Ciao tusserne, var jeg overbevist om, at jeg ikke ville købe dem alle, men at jeg sagtens kunne "nøjes" med nogle farvenuancer i de mest anvendte grupper. Jeg fandt dog hurtig ud af, at netop disse tusser var fantastiske, og jeg købte flere og flere - og vupti, så havde jeg pludselig allesammen. Med 180 tusser var jeg på udkig efter en god løsning, så jeg nemt kunne finde den helt rigtige farve. Specielt da jeg så begyndte at farvelægge og bruge Witus' farvekombinationsbog, som hun har lavet til butikken. Denne vender jeg tilbage til.

Nå men til at starte med opbevarede jeg blot tusserne i et stort penalhus, men det tog altid lang tid at finde den rigtige farve. Derfor købte jeg akrylkasserne beregnet til Copics.

Jeg så så, at en havde organiseret lågene i rækkefølge - så den idé tog jeg til mig med kyshånd.

På min Silhouette skar jeg en masse cirkler ud - man kan også bruge en punch eller hulmaskine eller hvad man lige har, der kan lave så små cirkler.

Herefter farvelagde jeg cirklerne og skrev farvekoden på, og så satte jeg denne på låget af tussen med Glue Dots (i størrelsen Micro). Herefter var det egentlig bare at sætte farverne i rette rækkefølge.

Da jeg havde organiseret mine Copics, var det nemt at farvelægge Copics farvekombinationerne, som nu kan købes i butikken.

I pakken får du alle mulige tænkelige farvekombinationer - man skal blot selv stemple en figur, fx en ballon, og så kan man starte ens farvelægning. Der er også blanke felter til ens egne kombinationer, ligesom der i pakken også er lommer, ringe og chipboard til for- og bagside. Jeg kan varmt anbefale denne bog, hvis man elsker at farvelægge. Den er meget anvendelig, når man lige skal finde den helt rigtige farvekombination til ens motiv./Mathilde

Varer relateret til dette indlæg