Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Happy birthday

2018-12-02

Rigtig glædelig 1. søndag i advent!

Her i huset eeelsker vi jul, men... Vi har altså også et par stykker i den nærmeste familie der har fødselsdag midt i december. Derfor bliver dagens indlæg ikke fyldt med julekort og julepynt, men i stedet for har jeg lavet et par fødselsdagskort som jeg gerne vil vise jer i dag. Julen er en travl tid og derfor kan det godt være, man ikke kan nå at lave de helt avancerede kort til de fødselsdage der kommer i december. Jeg viser i dag et par meget simple kort der er hurtigt lavet...Jeg har brugt Distress ink og et blending tool til at lave mine baggrunde og en stor flot die fra Elizabeth craft designs til min tekst.Den gul-orange baggrund fik mig til at tænke sol og varme så den brugte jeg som den var.Den lyserøde baggrund var jeg egentlig også godt tilfreds med men, for at tilføje lidt ekstra, fik den lige lidt vandsplats som blev duppet af med et stykke køkkenrulle.
For at afslutte mine kort har jeg tegnet en sort ramme rundt i kanten.Så enkelt kan det gøres!
Rigtig god søndag.

---Lise---

Varer relateret til dette indlæg