Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Layout med månedskit

2018-11-02

Lækkert papir og lækkert pynt - jeg er fan! :)På det øverste panel har jeg dækket et stykke hvidt karton med gesso. Derefter har jeg lavet en vandfarveeffekt med Distress Oxides, der matcher papiret. Efterfølgende har jeg lavet splats med et par de samme Oxides samt lavet ghost stempling med et stempel fra Neat & Tangled. Jeg elsker disse baggrunde, hvor man kan få lov til at gratte med alt muligt. The more the merrier.

Alle mine papirkanter har jeg revet med en papir distresser og sværtet med Distress Ink i Black Soot.

Jeg elsker emphemerapakker, og den fra kittet er ikke en undtagelse, så pynten består primært af elementer derfra.

Det var alt for denne gang!

Husk at butikken i denne uge deltager på Scrap-a-Mania i Sorø.

- Mette

Varer relateret til dette indlæg