Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

En svaghed for hjorte

2018-09-29

Studio Lights nye Wonderland winter blok har de smukkeste motiver og farver.
Mintgrøn er min yndlingsfarve i øjeblikket, så det blev til et julekort med detaljer.

Jeg har flosset alle kanter voldsomt og sværtet med en olivengrøn sværte.

Det flotte hjortemotiv skulle være fremtrædende, så pynten er minimeret.Har en forkærlighed for lækre doilyer, denne er bare så lækker.

Med en stencil har jeg lavet et skødesløst aftryk, det må gerne se tilfældigt ud.Som nogen måske har bemærket elsker jeg blomster, og gerne mange af dem. Disse hortensiablade er lige sagen med en lille blomst indeni.En brun twine faldt også lige i min smag til dette kort.Ofte skaber jeg balance i kortet ved at gentage en teknik, her brugen af stencillen på begge sider af motivet.

Håber det faldt i jeres smag,

- Susanne

Varer relateret til dette indlæg