Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Sødt kort i sarte pastel farver

2018-09-26

Denne gang har jeg været kreativ med den lækre og lyse papirserie "Lovely Day" fra Mintay By Karola. Jeg elsker de fine og sarte pastel toner, som indbyder til at holde kortet rent - uden sværte.
Det er bestemt ikke nemt for en "Vintage pige", at skulle undvære sværten. Jeg har revet alle kanterne og krøllet hjørnerne. Der er brugt hvid embossing helevejen rundt i kanten af kortbasen. Basen af kortet er pyntet med banner i forskellige "tykkelser" og en lille matte i mønsterpapir under en lækker papir doylie. Alle blomsterne er klippet ud af klippearket som følger med i papirpad 6x6.Tilsidst et fint lille banner med teksten "Hello lovely" sammensat af to diecut fra Florileges.

Jeg glæder mig SÅ meget til de kommende scrapmesser. 

Er i klar?

- Dorthe- 

Varer relateret til dette indlæg