Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bullet Journal - Brug af tilbehør i din journal.

2018-09-24

Jeg håber i lige så stille er kommet igang med jers bu-jo. Her har der været travlhed, men jeg er da med i min egen bu-jo. Som tidligere skrevet, så afstemmer jeg min bu-jo med min tid, så jeg ikke føler et pres eller følger mig bagud med bogen.

Jeg vil i dette indlæg vise jeg, hvad i bl.a. kan pifte jeres bu-jo op med. Jeg selv bruger normalt mest skriveredskaber som hjælpemidler, og til at tegne/doodle med, men viser her lidt brugbart tilbehør.

Stencils.
I uge 37 havde jeg ferie - yeah - og til det, har jeg lavet en pakkeliste, som jeg kan finde tilbage til igen og igen. Vi skulle på sol og badeferie, og det er pakkelisten lavet til.


Felterne er tegnet op uden linieal, men ved hjælp af prikkerne i bogen. Derudover har jeg tegnet, og brugt en stencil til at tegne de små ikoner op med. Enkelt, men alligevel lidt dekoreret.

Til uge 38 har jeg også anvendt stencils og tombow ABT farve 992




Stickers.
Uge 37 havde jeg ikke nået at skrive i bogen inden ferien, og da jeg havde min bu-jo med, så lavede jeg den i flyveren og på hotelværelset ;)
Derfor er der kun brugt bog og pen, og nogle stickers jeg havde bagest i lommen på bogen. Skæve felter, men pyt - det er jo ikke det der tæller ;)
Uge 37 blev så brugt som en lille dagbog under ferien.




Stempler og sværte.
Jeg bruger som sagt normalt kun bruger skriveredskaber i min bujo, men det er jo op til hver enkelt, hvordan man vil pynte og bruge sin bujo. Her har jeg brugt et sæt Krumspring stempler som med sin enkelthed egner sig godt synes jeg. Jeg har brugt Versa Magic Chalk Ink farve Aloe Vera og Midnight Black. Intet af det ghoster på bagsiden. Dog et sværte-kiks på siden, men PYT - det er ikke det, der tæller.



Det var alt for denne gang, jeg vender tilbage om nogle uger - med forslag til trackers, inspirationssider mm.

Måske ses vi til Convention - jeg håber mit program falder på plads så jeg kan udnytte min billet :D

/ Jette :)




Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg