Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et hurtigt julekort

2018-09-14

Nogle gange skal det bare være simpelt. Dette kort tager kort tid at lave, og stemplet sørger for, man ikke behøver meget mere for at have lavet et lækkert julekort.Jeg har stemplet med Archival Ink i Jet Black, da det er en vandfast sværte. Med Tombow Dual Brush Markers har jeg lavet en let farvelægning af motivet. Jeg kan godt lide, at man kan se, det er farvelagt med vandfarver, og det behøver derfor ikke at være perfekt. Jeg påfører tuschen, der hvor jeg vil have min skygge og trækker farven ud med en vandpensel.

Jeg har efterfølgende skåret det farvelagte motiv ud med en cirkeldie og har sværtet kanten med Distress Oxide i Gathered Twigs. Samme sværte har jeg brugt til at sværte kanten på mit mønsterpapir, der danner baggrund for kortet. Denne baggrund er udskåret med en af diesene fra Mama Elephants Sew Fancy sæt.Til sidst har jeg pyntet med Nuvo Drops i matchende farver. "Bærerne" på stempelmotivet har ligeledes fået påført Nuvo Drops.Det var alt for denne gang ;) 

- Mette

Varer relateret til dette indlæg