Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Layout uden titel

2017-01-13

Layoutet, jeg viser i dag, lavede jeg, da jeg var til nytårsscrap i butikken i lørdags. Ud over en masse lækker mad, gode grin og fantastisk selskab blev der også tid til kreativitet.
Jeg tog på shoppingrunde i butikken, og faldt over en pakke emphemera fra Kaiser Crafts Ohh La La. Den blev udgangpunkt for resten af layoutet.


Baggrunden er fra Pink Paislees C'est La Vie serie, og har nummer 9. Jeg har også brugt papir fra b.la. Crate Paper.Sommerfuglenes vinger er løftet for at give liv på layoutet.Jeg har bevidst valgt ikke at give layoutet nogen titel, da jeg synes der sker nok på siden uden. I stedet har jeg blandt andet placeret en die cut med ordet Smile.
Jeg har brugt Rangers Texture Paste genneme en stencil fra Tim Holtz. Derudover har jeg stemplet let med et tekstur stempel fra Kaiser Craft. Jeg har stemplet med Distress Ink i Pumice Stone. Samme sværte har jeg brugt på alle papirkanter.
Til sidst har jeg splattet med forskellige mists fra Heidi Swapp.
Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg