Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Resist effekt med Versamark

2018-08-03

Vidste I, at man kan lave en resist effekt med Versamark sværten?

Hvis ikke, så er det nu, I skal læse videre ;)

Jeg så en video med Jennifer McGuire, der viste en lignende teknik, og så måtte jeg også prøve.På et stykke hvidt karton, har jeg stemplet med Versamark. Andre embossingsværter vil også kunne bruges. Derefter påførte jeg Distress Oxides i forskellige nuancer. Jeg brugte til sidst et stykke køkkenrulle over det hele for det stemplede aftryk stod tydligere frem. Aftrykket udvikler sig helt indtil, papiret er helt tørt.Min tekst er fra et Ranger LetterIt stempelsæt. Jeg har stemplet det på vellum med Versamark, og embosset det med en hvid embossingpulver fra Wow.Til sidst har jeg pyntet med lidt enamel dots.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg