Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Titel i fokus

2018-07-13

I kitklubbens kit fra maj var der nogle fede træskiver med. Dem har jeg brugt til at være blikfang på mit layout.

I kittet er der også forskellige ark med denim, burlap og andre teksturer, som er super fede på et enkelt layout, hvor det er de små detaljer man ligger mærke til.

På træskiverne har jeg stemplet bogstaver. Stempelsættet var med i et af forårets tidligere kit. Jeg har stemplet med Archival Ink i Jet Black.

På mit baggrundspapir er der små distressede sommerfugle. Det valgte jeg at køre videre for at skabe en sammenhæng, og jeg har derfor diecuttet små sommerfugle i et stykke karton fra kittet. Jeg har med vilje sørget for at sommerfuglene både rammer billedet og de forskellige lag for at skabe en sammenhæng gennem hele layoutet.Til sidst har jeg lavet splats med et par forskellige mist.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg