Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et skønt sølvbryllupskort med Maja Design

2018-08-08

Jeg fik til opgave at lave et kort til et sølvbryllup, og da jeg skulle vælge papir og farver, faldt jeg over denne super lækre serie fra Maja Design i blå nuancer.

Jeg valgte at folde kartonet lidt anderledes og kom et mønsterark på forsiden og så en lille stribe inden i kortet. Når det er foldet, kan man så se begge ark. På den måde "ødelægger" man ikke de store fine blomster på forsiden, men der er stadig et fint spil i gang.Jeg har lavet en ramme med Kvistkarton, og indvendigt danner kvistkartonet så selve skrivefeltet.Teksten er fra Avery Elle - Loads of wishes, som er sat på med 3D-puder. Og tallene er mine yndlings dies tal fra Dixi Craft. Jeg har igen standset tallene ud mange mange gange - 7 i alt inkl. glimmerforsiden. Jeg elsker den effekt, det giver, at tallene bliver tykke som Thickers.

De små hjerter er standet ud med Mama Elephant Basic die sættet.

Det var alt for denne gang.

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg