Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Art journaling

2018-05-27

I dag vil jeg vise jer en art journal/scrap side.
En gang imellem bladrer jeg mine gamle billeder igennem og så sker det at jeg "falder" over et billede der inspirerer mig til at gå igang med scrapsagerne. Det er jo et billede jeg har kigget på flere gange og opgivet at få scrappet, men lige pludselig kommer inspirationen altså. Denne gang var det et billede af min dejlige søn<3Jeg havde egentlig idéen med cirklen klar til at være en art journal side, men da jeg så billedet ændrede min ide sig og jeg besluttede at lave en lille kombination af art journaling og scrapbooking. Jeg har gjort det før og det er faktisk i de tilfælde, at jeg får de bedste resultater.Til min side har jeg bl.a. brugt Dina Wakleys farver og de lækre små stempler fra Florileges.Jeg har hævet mit billede med 3D tape og så har jeg kun limet vingerne fast i toppen så de kunne krølles lidt ud i bunden.Teksten er en die fra Florileges og vingerne har fået et lag Wink of Stella så der er lidt glitter på siden. Der er brugt Distress ink igennem en stencil og rundt i kanten. Til stemplerne har jeg brugt Archival ink.

Fortsat god søndag.
---Lise---


Varer relateret til dette indlæg