Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Jeg har truffet et valg...

2018-03-21

Hej

Jeg har i lang tid haft et ønske om, at lave en bedre webshop for alle. Det er også derfor vi for ca. 1 1/2 år siden lancerede en ny webshop og løbende herefter har finpudset og rettet til og fortsat gør det. 

Men jeg må erkende, at det at have både en fysisk butik og en webshop er det samme, som at have 2 butikker, og jeg er kun 1 person. Alt andet lige er det svært at være 2 steder på en gang. At have 2 fuldtidsjobs kan godt lade sig gøre i en periode, men jeg må nu indrømme, at jeg efter 7 år med Picturing the World også har lyst til at lave andet i mit liv end ”blot” at være selvstændig. Det må på ingen måde misforståes for jeg elsker det liv jeg har haft og at være selvstændig og kunne ikke forestille mig ikke at være det, men...

Livet indeholder så meget mere end arbejde. Det er jeg sikker på, I er enig med mig i. Derfor har jeg truffet et valg.

Jeg vil gerne lave webshoppen bedre til gavn for alle jer dejlige scrappere, og det har desværre betydet, at jeg har måttet træffe den svære beslutning, at jeg lukker den fysiske butik.
Jeg vil godt slå det helt fast: Det er kun den fysiske butik, der lukker. Picturing the World fortsætter som webshop og på messer, som I kender os. Vi er stadig de samme, der gerne vil inspirere jer med både nye ideer og nye produkter :-) Og vi er aldrig længere væk end en telefonopkald, en sms eller en mail.

Jeg har haft en eller anden form for fysisk butik eller showroom nærmest fra da vi åbnede for 7 år siden. Jeg har haft tirsdagsklubben som en fast del af vores butik nærmest fra dag 1, så det er bestemt svært at sige farvel til disse ting, men jeg ved også, at nogen gange må man prioritere. Det ved jeg, at mange af jer også kender til. Det er en del af livet, og for at jeg kan gøre det, som jeg har lyst til at gøre med webshoppen, skal jeg bruge mere tid og den får jeg her.

Jeg vil komme til at savne tirsdagsklubben og nogle af de kurser, vi har holdt, men det slutter dog ikke helt, for jeg har valgt, at vi holder fast i nogen af vores traditioner:

Vi vil stadig afholde International Scrapdag d. 1. lørdag i maj og vi vil stadig holde nytårsscrap d. 1. lørdag i januar.

Hvad der sker udover det, det må vi se - man ved jo aldrig om jeg finder på et eller andet undervejs, som tiden går :-)

Den største ændring vil som sådan være, at der ikke længere vil være en fast åbningstid eller som sådan mulighed for at komme og handle i den fysiske butik. Der vil ikke blive mulighed for at handle efter aftale, men jeg vil dog stadig lave en mulighed for, at man kan afhente forudbestilte varer i butikken. Jeg har ikke helt fast planlagt endnu hvordan det bliver fremover, men det skal nok blive meldt ud inden butikken lukker.

Fremover bliver det med en bestilling på webshoppen, og så kan man afhente i butikken. Skulle der være nogen ting, man gerne lige vil se på først inden man endeligt bestemmer sig, kan man også sende en mail med hvilke varer det er og så tager jeg dem fra og frem, så man kan se dem, når man kommer.
Vi bliver på samme adresse og vil fortsat have vores lager her, så det vil være samme adresse, der vil blive mulighed for afhentning på.Vi holder åbent i den fysiske butik frem til og med d. 7. april. Herefter vil den være lukket.

Vi kommer også fortsat til at ses på messer – det vil på ingen måde ændre sig. Vi kommer stadig og deltager med en stor butik, masser af inspiration osv. Alt det i kender os for. Vi kunne ikke drømme om, at blive væk :-)

Jeg glæder mig til i fremtiden, at kunne give jer en bedre webshop og ”se” jer derinde samt selvfølgelig møde jer ved de mere eksklusive arrangementer, som vi så vil holde og være med til.

Mange kreative hilsner

Anja