Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Leg med Cut'n'Dry Foam og mists

2018-03-09

På sidste weekends Scrap i Ejsing kunne man ved butikkens make'n'take lave et kort, hvor man legede med cut'n'dry foam.Det er en skumpude, som du kan klippe ud i præcis den størrelse og form, du ønsker, og dermed lave dine egne stempelpuder. Af medier kan du bruge alt vandbaseret - jeg har valgt at bruge Distress Sprays Stains.Efter jeg havde klippet med skum ud i den ønskede størrelse, sprayede jeg de forskellige mists på i den rækkefølge, ønskede. Jeg startede med den lyseste, og sørgede for at overlappe farverne en smule. Til sidst sluttede jeg af med at spraye en smule vand overalt.Efter det var tørt stemplede jeg mit motiv med Archival Ink i Jet Black fra Krumsping. Teksten er embosset med en gul embossingpulver. 
Til sidst sluttede jeg af med at pynte med Nuvo Drops.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg