Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Emboss Resist Konfirmationskort

2018-03-07

For noget tid siden så jeg en YouTube video om emboss resist, og jeg var straks inspireret og måtte selv prøve.

Jeg startede med at skære et stykke akvarelpapir til i størrelsen og gav den en tur med EK Succes Powder Tool, som er et antistatisk pulver, der gør, at embossing pulveret så vidt muligt kun hæfter sig til det, det skal. Herefter stemplede jeg med baggrundsstemplet fra Krumspring med Versamark og dryssede med en fin hvid embossing pulver fra WOW, der herefter blev opvarmet med min varmepistol. Butikken har i øvrigt fået en masse lækker embossing pulver fra WOW hjem i fantastiske farver. Hvis I ikke allerede har set dem, synes jeg I skulle tjekke dem ud :o)Jeg valgte herefter mine farver ud. Jeg ville lave både et drenge- og et pigekort.

Drengefarver blev lavet med Oxides. Jeg kom farve på mit underlag hist og pist og tæt på hinanden. Herefter mistede jeg med vand.Jeg lagde mit papir ovenpå og lod farven trænge igennem i et kort øjeblik.Herefter tørrede jeg med varmepistolen.Jeg duppede herefter mit kort i overskudsfarven på mit underlag. Jeg tørrede mange gange imellem "duppene". Til slut fik jeg dette resultat - her kan I også se, hvilke farver jeg har brugt.Nøjagtig samme teknik brugte jeg til pigekortet.

     

 

Med sådanne baggrunde behøver der ikke ske meget mere på kortene. Så jeg skar blot nogle figurer ud på bigshotten, klippede baggrundene til helt ind til kanten.

Jeg fik disse kort ud af det.

Pigekortet måtte godt få lidt Spectrum Noir, så det rigtig glitrede og et par palietter.

Det var alt for denne gang - men lige om lidt ses vi jo til Convention i Middelfart (håber jeg) :o)

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg