Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Præsentation af januarkittet

2018-01-26

Det er altid en god dag, når man får det nyeste kit fra kitklubben ind af døren.

Anja har en rigtig god evne til at blande de nye og gamle mærker og sammen med en masse lækkert pynt, giver det hver måned en masse ny inspiration. 

I dag vil jeg vise jer, hvad der var med i kittet for januar, og jeg har også lavet en video, hvor I kan se endnu flere detajler. 

Kittene indeholder altid noget lækkert mønsterpapir fra forskellige mærker. I denne måned har det fokus på nytåret. Derudover er der også altid karton med - denne gang har noget af en lækker træstruktur. 


Der er altid bogstaver med i kittet. Denne gang fra Tim Holtz og i to forskellige farver, der passer til resten af kittet.Den primære pynt er et sæt emphemera fra Heidi Swapp. Jeg elsker disse pakker, da man får en masse forskelligt pynt, som passer sammen.Resten af pynten består af blandt andet tags, små gennemsigtige "kuverter" og glittertape.Sidst men ikke mindst, så vedlægger Anja altid en beskrivelse af kittet samt et par udfordringer, som er et rigtig godt udgangspunkt for arbejdet med kittet. Resultatet kan du dele i den facebookgruppe, som du bliver en del af, hvis du er med i kitklubben.Hvis du er blevet interesseret i kitklubben, så kan du tilmelde dig lige her!

Det var alt for denne gang ;)

- Mette