Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Endnu en fødselsdag

2018-01-24

En kollega skulle bruge et fødselsdagskort, og jeg fik stikordene "cykel og telt", og så kunne jeg ellers bare slå mig løs.

Heldigvis har jeg lige sorteret alt mit mønsterpapir, og jeg vidste, jeg havde set noget cykelpapir fra et månedskit.

Papiret er fra Kaisercraft serien Boho Dreams Collection - Free. Bag mønsterpapiret har jeg skåret en sort ramme ud med Mama Elephant - Basic Set.I et andet månedskit fandt jeg en rest af Pink Paileys - Punch Cord, som er skåret ud med Marianne Design - Oval Basic Shape.Med cykeltemaet i hus skulle jeg bruge et telt. Jeg fandt en skærefil i Silhouette Design Store.Teltet er skåret ud i forskellige grå nuancer. Herefter har jeg pyntet med Thickers - Spooktacular fra et månedskit og glimmerbogstaver til navnet.

Det var alt herfra.

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg