Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Når året går på hæld...

2017-12-28

Hej

Dagens indlæg bliver et lille tilbageblik på året der har gået og en nytårshilsen til dig.

Når året går på hæld, får jeg lyst til at se tilbage på, hvad året har budt på, hvad det har indeholdt, og hvad jeg har at være taknemmelig for.

For når alt kommer til alt er det, hvad der er vigtigst, og hvad jeg vil og mener, der bør huskes på :-)

Når jeg ser tilbage på 2017, og skal skrive til jer, kan jeg ikke undgå, at være ret personlig også, da de fleste af jer nok godt er klar over, at det største, der er sket for mig i 2017 uden tvivl er at jeg er blevet mor til den "lille" skønne Frederik.

Da året startede så jeg sådan ud...Jeg var højgravid, var spændt på, hvem, der gemte sig derinde, og hvad dette år ville bringe - jeg vidste det ville bluve godt, men mere vidste jeg ikke.

Jeg havde (for en tid) overdraget nøglerne, ansvar og alt, hvad der vedrørte Picturing the World til Kristina, der var min barselsafløser, mens jeg skulle tage mig af mit lille nye barn... Underlig følelse, når jeg i så mange år (næsten) kun havde levet og åndet for Picturing the World, nusset og plejet om den og jer og gjort alt hvad jeg kunne for at virksomheden skulle vokse og at vi gjorde det så godt som muligt. Men samtidig, var jeg helt klar og afklaret med, at det for en tid ikke var det, der skulle være mit fokus og at Kristina helt sikkert ville klare det fint og godt mens, jeg fokuserede på det lille nye liv.

Så frem til og med juni var jeg Mor og tog mig 100% af Frederik. Kristina, Jesper og resten af designteamet tog sig tilgengæld godt af jer, tog med på messer, som vi plejede og ja gjorde alt, hvad de kunne for at hygge om jer.

Fra i sommers begyndte jeg selv at blande mig igen - først på deltid og senere for fuld skrue, da Frederik startede i dagpleje.

Og lige så meget, som jeg nød at være dedikeret til Frederik i de første måneder af hans liv - ligeså meget nød jeg at komme tilbage og kunne arbejde i Picturing the World og gøre hvad jeg kunne for at gøre tingene endu bedre.

Efteråret har for mig været travlt med 3 messer på kort tid samtidig med at skulle balancere at være selvstændig og mor, men jeg har samtidig følt mig priviligeret over, at kunne lave, hvad jeg elsker.

Jeg elsker, hvad jeg laver

Jeg elsker, at finde spændende varer til dig og at finde på nye ting og tiltag

Jeg elsker, at inspirere og hjælpe dig - hvad enten du kommer i den fysiske butik, er med på nettet eller møder mig på en messe, så elsker jeg dette.

December måned har jeg som noget nyt lavet en julekalender, som både har indeholdt 24 lækre gevinster, man kunne vinde, men også 24 gode tilbud (som faktisk stadig gælder, så hvis du vil spare noget, så kig lige her: https://www.picturingtheworld.dk/373-julekalender-tilbud)
Det har bare været så hyggeligt, at hygge om jer i december - Tak til alle, der har været med.

Nå men sidst vil jeg bare gerne sige Tak...

Tak for et godt år

Tak fordi I tog godt imod Kristina

Tak for den forståelse I gav mig, da jeg lige skulle finde tilbage i jobbet i sommers

Tak fordi I følger med her (og på FB, Instagram osv)

Tak fordi I støtter os - uden jeres støtte var vi her ikke - Det er jer, der gør, at det er muligt, at skaffe nye spændende ting hjem, lave konkurrencer, inspiration osv. Og det vil vi så gerne gøre for jer :-)

Bare Tusind Tak

Sidst vil jeg ikke vise hvordan jeg ser ud i dag ;-) - det tænker jeg ikke er nødvendigt, men jeg vil lige dele et helt nyt billede af Charmetrolden Frederik (jep - vi er stadig i fasen, hvor alt kommes i munden, så scrapper er han ikke helt blevet endnu - det er ikke så smart med papiret)Du må have en rigtig god nytårsaften, pas på dig selv, kom sikkert ind i det, og så glæder jeg mig til at se dig i 2018.

Mange kærlige hilsner

Anja

Ejer af Picturing the World

P.s. Vil du starte året med maner? Vi holder traditionen tro nytårsscrap lørdag d. 6. januar - og der er stadig lidt ledige pladser - læs mere her.

Varer relateret til dette indlæg