Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Nytår

2017-12-27

Efter en december måned, hvor den har stået på masser af julepynt, til og fra kort og julekort har det været helt rart at få lidt noget andet i hænderne.

Jeg har derfor lavet dette nytårstag med oktober månedskit.Selve basen har størrelsen 9 1/4" x 3 1/2", og jeg har så foldet ved 3 1/4". I øverste del har jeg på Bigshotten en rund cirkel, og cirkelkanten er lavet med en scallop die og så samme runde cirkelstørrelse.

Af mønsterpapir har jeg brugt Pebbles - Midnight Haunting - Pumpkin Patch. Stjernen er skåret i Teresa Collins - Wanderlust serien - Stripes.Til stjernen har jeg brugt Marianne Design Christmas Star die-sættet - og det er sat sammen på samme måde, som mine julestjerner (selvfølgelig blot udeladt bagsiden. Blondestjernen har jeg denne gang skåret i guldglimmerkarton - fordi det jo er nytår (og fordi jeg elsker glimmer, hvis nogen skulle være i tvivl).Jeg har skåret to størrelser bannere i hhv. guldglimmer og Kvistkarton, hvorefter jeg har skrevet Godt Nytår og limet på.

Til slut har jeg pyntet med lidt pallietter og givet stjernen en gang guldlim i form af Stickles.Pludselig bliver det bare lidt sjovere at give en halvkedelig men god flaske vin eller champagne.

Godt nytår allesammen - pas nu på jer selv og hinanden.

Vi ses i det nye år på messerne.

/Mathilde

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg