Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Frederiks første Jul - Et juleabum

2017-12-14

Hej

I dag vil jeg vise jer forberedelserne til et mialbum om Frederiks første jul.

Jeg har valgt et album, nogle forskellige lommer (som ikke alle passer i albummet, men det forklarer jeg hvordan jeg gør i videoen, længere nede), og et kit af papir og pynt, og så var det bare at gå i gang.Her kan du se den første (ikke helt færdige) side i albummet.Her er alle papirerne, jeg har valgt til mit kit - Det kan godt være der er noget i overskud efterfølgende. der er en del, men det er rart at sidde med en god sampak, når der skal arbejdes, og der går alligevel en del til i sådan et album.Her kan du se papirerne lidt mere closeup.
Og her er pynten jeg har valgt. Det er et godt miks af diecuts, stickers, bogstaver og tal, samt lidt sne. Jeg har generelt valgt at lægge mit fokus på stickers og diecuts, fordi det er meget nemt, og det er sådan det skal være med dette album, for at jeg skal have en chance for at nå i mål med det. Det kunne jeg forestille mig, du godt kender til :-)

Her kan du se videoen, hvor du kan se, hvad jeg har fået lavet som en start på albummet.Laver du også december dailys eller dokumenterer julen på den ene eller den anden måde?

Kreative Hilsner Anja

P.s. Jeg beklager vaskemaskinen, der lamer i baggrunden - jeg tænkte simpelthen ikke over det, da jeg filmede :-)

Varer relateret til dette indlæg