Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Julens gøremål

2017-12-04

I forbindelse med julen manglede jeg et sted til at have alle mine div gøremål, traditioner, bedste opskrifter, huskelister/ to do lister samt andet opbevaret. Så et trifold mini album måtte der til.Albummet er bygget op af chipboard og dækket med sort karton. Lukke funktionen på albummet er bredt silkebånd bundet til en lækker sløjfe. mønsterpapiret hedder christmas edition og jeg har også brugt nogle diecuts fra serien til at pynte med, samt klistermærker fra samme serie.Når man åbner albummet er der på den første side 2 lommer til en masse tags til opskrifter, huskelister eller gøremål, og der er plads til endnu flere tags.Her er albummet åbnet helt op, og tagsene lagt frem.på den miderste side har jeg lavet en holder til en pakke post-it og en kuglepenAlt mønster papir er sværtet med distress ink walnut stain.På den sidste side har jeg lavet et vandfald kort, bundet med en lille sløjfe.Her kan jeg sætte min huskelister eller opskrifter eller andet ind

Bagsiden af albummetRigtig god jul
*Ann-Sofie*

Varer relateret til dette indlæg