Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Jul jul jul jul - og jeg elsker det

2017-12-13

Jeg har lavet endnu et julekort til dagens blogindlæg.

Jeg har taget udgangspunkt i stempelsættet fra Avery Elle - Winter Woodland, og farvelagt disse med Copics. Træerne er farvet med farverne W1, W2, W3, W4, W5, G28, G29 og R29.Rensdyret er malet i farverne E33, E35 og E37. Haren er i E41, E31 og E43. Fuglen er i C1, R17 og R27. Julekuglen er i R17, R27 og E43. Tjørnebladene er i G28, G29 og R27. Snemanden er i E50 (hvilket ikke fungerede for mig), så den fik en C1'er.

Og øjnene fik lige en gang med den sorte glaze pen.Så skulle kortet jo "bare" sættes sammen. Jeg valgte mønsterpapiret fra My Mind's Eye Joyful serien - Pinecones & Holly. Jeg lavede en oval scallop ramme ved hjælp af en scallop die og så en mindre oval die. Med den alm. ovale die har jeg så skåret i midten af mønsterpapiret. Rammen har jeg herefter limet på mønsterpapiret.

Herefter har jeg linet træerne under rammen og placeret resten af figurerne som vist.

Snemanden var der ikke plads til, men den kan man jo altid bruge på et til- og fra kort :o)

Kaninen kom jeg inden i kortet, og da baggrunden er sort, skulle der jo et skrivefelt til...Det var alt for mig i denne omgang. Spændende om jeg blir klar til jul, men julestemningen fejler i hvert fald ingenting. Rigtig god jul allesammen. 

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg