Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Rust og foamiran til jul.

2017-11-19

Må indrømme jeg er en af dem der aldrig sender julekort, derfor laver jeg dem som regel heller ikke...
Men, det er jo hyggeligt, så jeg har lavet et lidt utradionelt et af slagsen på 10,5x19 cm, jeg tænker det skal bruges på en værtindegave i december.Som base til kortet har jeg brugt AC karton i en lækker vinrød farve.
Baggrunden er lavet på kvist karton, hvor jeg har lagt texture paste gennem en stencil.
Det øverst af baggrunden har jeg sværtet let med Versa Magic i farven "Hint of Pesto", samme farve er også brugt på blomsterne.
Baggrundens kanter har flosset og sværtet med Distress Ink (Ground Espresso).På kortet har jeg lavet en krans af et stykke reb jeg har trevlet op.
Julestjernerne er lavet i hvid foamiran der er farvet en smule med Versa Magic, jeg har brugt et par dies fra Nellie Snellens sæt "Multi frame Poinsettia"
Midten er nogle snefnug udstanset i gul foamiran, tilsat lidt støvdragere.De fine og lidt rå blade er dies fra Crealies. Jeg har udstanset i sort karton og sværtet med sølv wax past.
Effekten af rust er lavet med CandyWeb og rust fra Pentart. Jeg smelter først CandyWeb og mens det stadig er varmt presser jeg bladet ned i rust pudderen så det binder, herefter tilføjes reagents. Næste skridt er at vente... længe... Først efter et døgn ses den endelige effekt.

Til slut har hele kortet fået lidt splat med hvid malling.

Hav en dejlig søndag

Kristina

Varer relateret til dette indlæg