Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Sølv Julekort

2017-11-16

Hej

I dag er det min tur på bloggen. Jeg har lavet et julekort i sølv.Kortet er lavet med flere forskellige Memorybox dies. Jeg gav mig selv udfordringen, at jeg skulle bruge en af de dies, der skærer "huller" i papiret i julemotiverne, og så arbejde ud fra det.Jeg er ret vild med de lækre diessæt med Merry og Christmas. I sættene er der ordene med 3 forskellige skrifttyper. Her har jeg brugt den lækre sammenhængende skrift - skåret i sølv folie karton, og med et stykke glitterbånd under. Faktisk er det sat på, fordi diesen med udstansninger i papiret var en anelse skævt, og det kunne så rettes op med båndet, og samtidig giver det en god overgang til teksten.

Er du i gang med julekortene?

Mvh Anja

Varer relateret til dette indlæg