Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Forskellige juletags

2017-10-13

På Convention lavede jeg en demo, hvor jeg legede med maling og lækre stempler.Når jeg laver tags, så har jeg sjældent på forhånd regnet ud, hvad jeg skal lave. Derfor udvikler det sig undervejs, hvilket disse tags også gjorde. Det er en super sjov proces. Det fede ved tags er for mig processen, og derfor er jeg mindre fokuseret på det endelig resultat.Dina Wakleys Heavy Body Paint er super lækker. Det er en meget tyk akrylmaling, som dækker utroligt godt. Den findes både i almindelige farver og metalliske farver. Desuden kan den også blandes op med en smule vand, hvis du vil lave vandfarve effekter.

Det har jeg blandt andet gjort på tagget med hjorten, hvor ansigtet er farvelagt med fortyndet maling. Det er lavet på en base, som er farvelagt med malingen i White. Derudover har jeg dækket tagget med Snow Paste de steder, hvor jeg ikke har stemplet. Til sidst har jeg splattet med Shimmer Spritz i Gold.


På det blålige tags har jeg på baggrunden brugt farven Night og tørret det. Derefter har jeg lavet en washed effekt med White, der er fortyndet med vand, så den blålige farve træder igennem. Til sidst har jeg stemplet mit motiv og påført Snow Paste rundt i kanten.På tagget med huset har jeg brugt White på hele baggrunden. Derefter har jeg tørret det, og stemplet mit motiv. Jeg har så påført Snow Paste med en finger, tørret det, og til sidst splattet med Shimmer Spritz spray i Gold. 

På tagget med julemanden har jeg på baggrunden brugt White over det hele. Da det var tørt, har jeg brugt farven Fuchsia gennem en stencil. Derefter har jeg sporadisk brugt Snow Paste inden, jeg har sat min julemand på med 3d tape. Teksten er stemplet på et stykke hvidt karton, som er dækket med farven Fuchsia og derefter klippet ud i hånden. Igen har jeg sluttet af med at lave splats i guld.

Alle stempelmotiverne er stemplet med Archival Ink i Jet Black.


Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg