Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Juletag

2017-10-11

Denne gang vil jeg gerne inspirere jer til at komme igang med nemme julekort og juletag, der sagtens også kunne bruges som gavemærker.

I weekenden var jeg med PTW og designteamt til Convention i Middelfart. Standen var spækket med lækre nye ting og vi havde masser af spændende make and takes og demonstrationer. 
Jeg fik lov til at vise jer "Ideer med selvklæbende karton" og jeg er meget begejstret.. 
Nu er det muligt, at stanse meget fine og detaljerede design eller overskrifter ud - og undgå at der er lim overalt efter montering på projektet.


På begge kort er pynten lavet med selvklæbende karton og det er SÅ nemt at arbejde med. Blomsterne og den grønne blade er stanset ud med bigshot. Det glider nemt igennem maskinen og løsner sig nemt fra bagsiden. Jeg oplevede ingen problemer med at få de meget små og finde blade fra papiret. 
JOY og swirl i guld - er stanset ud i hvidt selvklæbende karton, som derefter blev farvet med en guldfarvet stempelpude. Meget nemt, at tilpasse til ønsket farve.Næste tag er pyntet med papir og overskrift fra KaiserKraft, lidt blonde, hessian, røde blingsten og lidt rødt bånd. 

Juletræet er sammensat af grene stanset grønt selvklæbende karton og grangrene stanser i hvidt selvklæbende karton, som er farvet grøn med diverse Distress inks. Håber i har en dejlig dag. 

- Dorthe - 

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg