Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Mit første Heffy Doodle kort

2017-10-09

Jeg er helt vild med det nye stempelmærke Heffy Doodle, så da jeg fandt ud af at Anja fik det hjem til butikken blev jeg super glad. 

Heffy Doodle er et helt nyt stempelfirma med base i England, så stemplerne er produceret i europa. Alle figurerne er super søde - og lige til at farvelægge. Alle sættene indeholder også nogle rigtig sjove engelske tekster, hvor der leges med ord. Og det bedste af alt - der er dies til alle stempelsæt med figurer i. 

På mit første kort har jeg brugt stempelsættet der hedder Elephant of Surprise, som jeg har farvelagt med mine copics. Til elefanten har jeg brugt W0, W1 og W3 til kroppen og R20 til kinderne. For at give det en smule mere liv har jeg også brugt mine 2 glaze pens - den sorte til at tegne over øjnene og den hvide til at lave små prikker på kinderne. 

Udover elefanten har jeg også farvelagt flaget fra det samme sæt, dog har jeg inden jeg begyndte tegnet det danske flag ind med min copic multiliner, så det får en rigtig god fødselsdags følelse. Til at farvelægge flaget har jeg brugt R27, R29 og R46.

Derefter stansede jeg de to billeder ud med de tilhørende dies, og for at flaget kunne sidde i hånden skar jeg en lille slids i elefanten med min skalpel.Baggrunden er lavet med ballon stemplet, også fra Elephant of Surprise, som jeg har stemplet på et stykke farvet karton med en memento sværte der passede til i farven, derefter har jeg i samme farve familie brugt nogle helt lyse copic farver til at give lidt skygge på ballonerne. Derefter har jeg skåret den ud med den store rektangel fra Mama Elephants Basic Set dies. Teksten er også fra samme stempelsæt.

Kortbasen er også lavet ved at skære 2 styks af den store rektangel fra Mama Elephants All Prettied up die sæt, derefter har jeg scoret den bagerste ca. 1 cm nede fra toppen, og sat de to stykker sammen så man kan åbne kortet helt bortset fra den øverste cm.

 

Kan helt klart anbefale at tage et kig på de forskellige Heffy Doodle sæt da de er super søde at arbejde med. 

Det var alt jeg havde for denne gang

Ha' en rigtig god dag

~ Mette Witus

Related blog posts

Varer relateret til dette indlæg

 • Nyhed
 • Nyhed
  0 Review(s)
  135,00 DKK
  Udsolgt
 • Nyhed
 • 0 Review(s)
  37,00 DKK
  Udsolgt
 • Nyhed
 • Nyhed
 • Nyhed
 • Nyhed
 • Nyhed
 • Nyhed
 • Nyhed