Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Kort med simpel vandfarveteknik

2016-12-30

I dag vil jeg vise jer et kort.
Der er lige kommet nogle super lækre stempler og dies fra Concord and 9th hjem til butikken. Jeg skyndte mig at købe sættet Hello Lovely (og måske et par andre også ;) )I Hello Lovely er der et stort blomstermotiv, som jeg har stemplet på Watercolor Cardstock fra Tim Holtz. Jeg har stemplet på det glatte side.

Motivet er stemplet med Versafine i Onyx Black. Den kan bruges til embossing, og derfor har jeg hældt en klar embossingpulver over motivet, og varmet med min varmepistol.
Det gør det nemmere at farvelægge med vandfarver, da den embossede linje skaber en grænse for farven, så den ikke løber så meget.Jeg har farvelagt med Distress Inks i forskellige farver. Jeg kommer noget sværte på en akrylklods, og samler den op med en vandpensel.
Jeg har med vilje ikke lavet farvelægningen perfekt, da jeg godt kan lide det mere tilfældige look, når jeg leger med vandfarver.

Bag motivet har jeg sat et stykke guldkarton.

Teksten stammer fra en Nellie Snellen die, som jeg har skåret ud i sort karton. Derefter er den limet på et stykke vellum, som jeg har sat fast på bagsiden. 

Til sidst har jeg pyntet med lidt palietter.

Det var alt for denne gang ;)
I må have et rigtig godt nytår!

- Mette

Varer relateret til dette indlæg