Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Glad-i-låget kort

2017-09-20

I dette første blogindlæg fra min side har jeg valgt at vise et lækkert nyt stempelsæt fra Concord & 9th, som er et af mine absolut favoritmærker.

Stemplet fungerer på den måde, at man stempler med farve 1, vender papiret, stempler farve 2, vender papiret osv. Det giver et sindssygt lækkert resultat – og det gælder hvad end man vender en gang, to gange eller alle 4 gange.Der findes flere versioner af disse turnaround stempler fra Concord & 9th, og de er alle lækre.

Jeg har på dette kort stemplet med Versa Magic inks – farverne er lækre og de giver et rigtig fint aftryk. Som et ekstra lækkert finish har jeg stemplet sidste gang med en fin guld embossingpulver til at bryde.

Mønsterpapiret er fra American Crafts i serien Little by Little (Seek the Moment).

De fine ananas er fra Krumspring Stamps (endnu en af mine favoritter) – og teksten er fra samme stempelsæt. Det ene ananas har jeg farvelagt med Copic Ciao i matchende farver, og denne er også guld-embosset for at skabe en rød tråd.Jeg glæder mig rigtig meget til at vise endnu mere – og ikke mindst til at se jer på efterårets messer.

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg