Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Jeg elsker når "scrapsagerne" kan bruges sammen med ungerne

2017-01-03

Jeg elsker simpelthen, når jeg kan kombinerer noget fra scrappladen, med de ting jeg laver med ungerne. Det er nu sket endnu en gang. 

Ungerne havde fået sådan nogle ark krympeplast med forskellige motiver trykt på. Farveblyanter var ikke det helt store hit at bruge til det, særligt ikke for den mellemste, der simpelthen ikke kunne trykke hårdt nok. Så er det fantastisk man bare kan gå ud og hente æsken med Sharpies. De er fantastiske til mange ting, da de jo netop kan skrive på næsten alt.

Så var det bare om at komme igang med at farvelægge. Jeg forsøgte mig lidt ud i at blande farver, og selvom man ikke kan gøre det på samme vis som fx Copics, så lykkedes det egentlig meget godt, at bruge forskellige farver til at farvelægge med. Og der var bare så nemt at arbejde med.

Man kunne jo også tegne sine egne motiver på krympeplast, og så bruge det til dekoration på kort el.lign. Eller man kunne bruge sit yndlingsstempel, og så bruge det som en fin lille detalje når krympeplasten har været en tur i ovnen.God dag derude
*Signe*