Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort lavet med junikit

2017-08-18

Når jeg får kortbestillinger fra familien, så ønsker de ofte, der skal et billede på. Det er ikke altid, jeg synes, det er det mest inspirerende. Alligevel har jeg fundet nogle go to metoder, som jeg ofte bruger, når der skal billede på kortet.

En af dem er Polaroid Fun diesættet fra Mama Elephant. Der bruger jeg ofte den største ramme omkring billedet.Kartonet, papirerne og bogstaverne er fra junikittet. Stjernerne og Enamel Dots'ene er fra eget stash.

Jeg har brugt Mama Elephants Basic Set til den firkantede ramme med syninger og til rammen med scallops.

Alle kanter er sværtet med Distress Ink i Walnut Stain.

Det var alt for denne gang ;)

Har I set, at I allerede nu kan lave forudbestillinger til efterårets messer? :)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg