Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

My tiny book of quotes

2017-08-06

Jeg elsker citater. Der er bare så mange forskellige citater. Nogle er sjove, nogle er triste og nogle kan rigtigt få ens tanker sat i gang. Jeg har samlet lidt forskellige i en lille bog.Bogen er super nem at lave da det bare er foldet karton der er tapet sammen ti sidst. Hver side i min bog måler 6x9 cm.Til at lave baggrundene i bogen har jeg brugt Distress ink og en vandpensel.Derefter har jeg skrevet de forskellige citater, tegnet lidt kanter og brugt nogle enkelte stempler.Til sidst har jeg tapet bogen sammen. Det er altså super nemt at lave denne lille bog og nu har jeg en bog med citater jeg kan tage frem, når jeg mangler tekst til et kort eller LO.Fortsat rigtig god søndag.
---Lise---

Varer relateret til dette indlæg