Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Mini unicorn layout og august kit kig

2017-08-01

Som det nok er gået op for folk, er jeg glad for at farvelægge med mine copics, og siden jeg er begyndt at lave layouts, er der ikke brug for lige så mange farvelagte motive - men hvorfor ikke bare bruge dem i layouts? 

Derfor har jeg idag lavet et lille layout hvor jeg har brugt mama elephants Unicorns and Rainbows til at pynte med. Baggrunden har jeg lavet ved at komme distress ink på et stykke plastic, sprøjtet lidt vand på, klemt det sammen, og derefter ned på papiret så det breder sig godt ud.

Derefter har jeg farvet texture paste med mit lindy's pulver til jeg fik den farve jeg ville ha' - derefter har jeg kørt det igennem en stjerne stencil. 

Mit billede har jeg først kommet på vellum, derefter tyl, og endelig har jeg sat det fast vha. foam tape. 

til sidst har jeg sat min farvelagte enhjørning på sammen med en af teksterne fra det samme stempelsæt.

Og som lovet får I lige et lille kig på August kittet som jeg har været så heldig at få lov til at lege med - så følg med her på bloggen for at se hvad jeg får lavet med det!

Related blog posts