Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

This is important.

2017-07-23

Jeg har lavet et af mine sjældne layouts. Jeg har endnu engang leget med nogle af de lækre Distressprodukter. Normalt er jeg glad for mange forskellige farver på mine ting, men denne gang er jeg gået all in på blå. Har så sneget 4 forskellige nuancer af blå med ind på mit LO.For at lave den blå baggrund har jeg lagt en stjerne på min side som en mask. Derefter har jeg brugt en stencil som jeg har trykket forskellige nuancer af blå Distress ink ned på, sprøjtet med vand og vendt over på min side. Efter min stencil har jeg brugt et tekststempel med de samme blå sværter og til sidst har jeg brugt Distress paint rundt om stjernen. Derefter har jeg taget stjernen af og brugt den i det øverste hjørne på siden til sidst. For at færdiggøre min baggrund har jeg syet rundt i kanten ca. 0,5cm. inde og brugt min Distress paint hele vejen rundt på den yderste kant.De 2 små tekststempler jeg har brugt er fra Mama elephant og Technique Tuesday.Fortsat god søndag.
---Lise---

Varer relateret til dette indlæg