Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Bordkort til 80 års fødselsdag

2017-06-09

Min mormor fyldte 80 år i starten af maj, og jeg fik lov til at lave bordkort til festen.Jeg har primært brugt mønsterpapir fra Prima - og jeg er dybt forelsket i de papirer. Normalt er min stil mere enkel og moderne, men de her er SÅ fine! :) Kombinationen af de farverne, blomster og roseguld er så lækker.
Navnene har jeg skåret ud på Silhouetten. De kobberfarvede karton er fra mit eget stash.
Jeg har under navnene et stykke vellum, da navnene ellers ville forsvinde i baggrunden. Vellum er super godt fordi, man stadigvæk har mulighed for at se baggrunden også.Sommerfuglene er lavet med en punch fra Martha Stewart.

Det var alt for denne gang ;)
Har I set, at butikken holder åbent alle dage i juni - så kig forbi!

- Mette